Avoimet pihat ja pihakirppis

           Avoimet pihat ja pihakirppis

                                                   Nakertaja-Hetteenmäen alueella

                      la 10.6.2023 klo 10—14

 

Ilmoittaudu nyt Avoimet ovet ja pihakirppis –tapahtumaan. Uutuutena on avoimet pihat osio eli voit päästää ihmiset omalle pihallesi katsomaan ja imettelemään puutarhasi kasveja, rakenteita ja kalusteita. Perinteiseen tapaan voit tehdä vain  kirppiksen omalle pihallesi. Nyt on hyvä aika ruveta käymään läpi varastoja ja hyllyjä ja keräämään kaikki ylimääräinen tavara myytiin—sekä suunnittelemaan oman puutarhan kukkamerta ja muita istutuksia.

 

Kirppiskeskus tulee olemaan tänä vuonna Nakertajan koulun pihalla, minne voit varata myyntipaikkoja. Kirppispaikat laitetaan Googlemapsiin, mistä voit käydä katsomassa, mitä mistäkin löytyy. Ilmoittautuminen 31.5. mennessä: nakertaja@nakertaja.fi tai p. 040 517 8570/Mauri. Ilmoita osallistutko avoimet pihat ja pihakirppistapahtumaan vai ainoastaan pihakirppistapahtumaan.

 

Tapahtuma on osa valtakunnallista Avoimet Kylät –tapahtumaa, joka järjestetään valtakunnallisesti jo kahdeksatta kertaa. Päivän tavoitteena on lisätä kylätoiminnan tunnettuutta ja esitellä kylien monipuolista toimintaa.